„Патувањето на Западен Балкан кон ЕУ понекогаш потсетува на патешествието на Одисеј - долго и полно со предизвици, но и ние ќе стигнеме до нашата „Итака” - МНР Димитров го отвори Состанокот на МНР во рамки на Берлинскиот процес

10 март 2020
undefined