Најнови вести

Прво учество на Северна Македонија на состанок на НАТО како полноправна членка, претставувана од МНР Димитров

01 април 2020

Средба на заменик министерот, Андреј Жерновски, со амбасадорката на САД, Н.Е.Кејт Брнз

31 март 2020

Уште 7 македонски граѓани репатрирани од Перу на европско тло, во соработка со МНР на Португалија

31 март 2020

Телефонски разговор на МНР Никола Димитров со МНР на Романија, Богдан Ауреску

31 март 2020

Пристапни преговори со Албанија и Северна Македонија и посветеноста на ЕУ на Западен Балкан

30 март 2020

Досега во организација на МНР направена репатријација на 1842 македонски граѓани

30 март 2020

МНР Димитров упатува јавна благодарност до австрискиот МНР Шаленберг за помош при репатријација на наши граѓани од Перу

28 март 2020

МНР организираше нови чартер летови за враќање на македонски граѓани од Словенија и Германија

28 март 2020

Репатријација на 169 македонски граѓани од Хрватска во организација на МНР

27 март 2020

МНР Димитров: „Ова е историски момент кој им припаѓа на сите граѓани на нашата земја и на плејада политичари и визионери кои макотрпно во текот на изминатите три децении работеа да се оствари идејата за побезбедна и попросперитетна татковина“

27 март 2020
Страница 1 од 104