Најнови вести

Телефонски разговор на МНР Димитров со шпанската МНР Гонзалес Лаја

29 мај 2020

Телефонски разговор на МНР Димитров со француската државна секретарка Амели де Моншален

28 мај 2020

Телефонски разговор на МНР Димитров со српскиот МНР Дачиќ

28 мај 2020

Учество на МНР Димитров на конференција на Советот на Јадранско-јонската иницијатива и министерскиот состанок на Стратегијата на ЕУ за Јадранско-јонскиот регион (EUSAIR)

27 мај 2020

Учество на МНР Димитров на видео-конференција на Советот на Јадранско-јонската иницијатива и министерскиот состанок на Стратегијата на ЕУ за Јадранско-јонскиот регион (EUSAIR)

26 мај 2020

МНР Никола Димитров оствари телефонски разговор со норвешката МНР Ине Ериксен Сореиде

25 мај 2020

Мисијата на ОБСЕ во Скопје објави вонреден повик за предлог проекти на граѓански организации и фондации

22 мај 2020

Видео конференција на министрите за надворешни работи од Западен Балкан и од земјите членки на ЕУ од ЈИЕ, како и високи претставници на ЕУ институции, со цел координација во справувањето со последиците од пандемијата на Ковид – 19

19 мај 2020

Министерска видео - конференција во ко-организација на МНР Димитров и МНР Дендиас

18 мај 2020

Учество на МНР Димитров на он-лајн дебата во организација на бриселскиот тинк-тенк Вилфрид Мартенс Центар за Европски студии на тема: „Балканот во нова ера – преглед на хрватското ЕУ претседателство“

07 мај 2020
Страница 1 од 107