Фото галерија: Учество на ЗМНР, Андреј Жерновски на виртуелен министерски состанок на Алијансата за мултилатерализам посветен на зајакнување на мултилатералната здравствена архитектура и борбата против дезинформации во контекст на COVID-19

Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4