Австралија
Австралија
Амбасада на Република Северна Македонија во Канбера

Австралија

Генерален конзулат на Република Северна Македонија во Мелбурн
Тел: ++ 613 7023 0675
Адреса: Level 7/492 Ul. Kilda Rd Melbourne, Vic 3004 Australia
Генерален конзул
Сања Зогравска Крстевска