Интервјуа

Средба на МНР Никола Димитров со Петер Сијарто, министер за надворешни работи и трговија на Унгарија

06 април 2020

Посета на Министерот за надворешни работи и трговија на Унгарија, Петер Сијарто на Република Северна Македонија

05 април 2020

Продолжува репатријацијата на затекнатите граѓани во странство, уште еден чартер лет за Берлин и Бон

02 април 2020

МНР Димитров: „ЕУ најде волја, енергија и сила“ за да донесе одлука „во овие тешки времиња, што е многу важен сигнал за нас“

25 март 2020

МНР Димитров: „Време е заеднички да покажеме европска солидарност!“ „Дигитална“ посета на државниот министер за Европа на Сојузна Република Германија Михаел Рот на Република Северна Македонија

19 март 2020

Министерот Димитров: Шпанија е 29-тата, последна земја членка на НАТО што го ратификуваше нашиот пристапен протокол, со тоа заврши процесот на ратификација кај сите сојузници

17 март 2020

Инфо од Координативното тело на МНР за помош и поддршка на државјани на Република Северна Македонија

15 март 2020

МНР формираше координативно тело за помош и поддршка на државјани кои се наоѓаат затекнати на граничните премини на други држави и аеродроми, поради новонастанатата ситуација поврзана со корона вирусот (COVID-19)

14 март 2020

Информации поврзани со COVID-19 во Италија

08 март 2020

Средба на МНР Димитров со претседателот на националниот совет на австрискиот парламент, Волфганг Соботка

05 март 2020
Страница 1 од 8