Најнови вести

Инфо за македонските граѓани во Либан

05 август 2020

Учество на Шекеринска и Димитров на 22-от Меѓународен симпозиум „Сими” во организација на Фондацијата Андреас Папандреу

29 јули 2020

Северна Македонија е избрана за членка на Комисијата за социјален развој на Организацијата на Обединетите нации за периодот 2020 – 2024

23 јули 2020

Проштална средба на МНР Димитров со словенечкиот амбасадор Јазбец

22 јули 2020

Императивот на новата влада да биде евроатлантскиот пат, владеење на правото и економијата

21 јули 2020

Завршна средба на МНР Димитров со Шефот на Специјалната изборна оценска мисија на ОБСЕ/ОДИХР

21 јули 2020

Протокол за непречен транзит на државјани на Република Србија, Република Косово, Црна Гора и Босна и Херцеговина низ територијата на Република Северна Македонија

10 јули 2020

Учество на МНР Димитров на тркалезна маса со тема „Презентација на Извештајот за фундаментални права 2020“

08 јули 2020

Средба на МНР Димитров со новоименуваната амбасадорка на Германија, Анке Гизеле Холштајн

07 јули 2020

Министерот Димитров на промоција на капитални изданија за македонскиот јазик во МАНУ

07 јули 2020
Страница 1 од 111