Activities

Phone call Osmani-Kuleba

20 April 2021

Политички консултации помеѓу Министерствата за надворешни работи на Република Северна Македонија и Република Литванија

19 April 2021

Osmani presents first four economic advisers to be sent to Warsaw, Munich, Ankara, and Abu Dhabi

17 April 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 April 2021

Османи и Шекеринска на министерски состанок на земјите – членки на НАТО

15 April 2021

First Meeting of the Working Group of the Republic of North Macedonia and of the United Arab Emirates

13 April 2021

МНР Османи ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваниот Амбасадор на ОАЕ, Омар Обеид Алшамси

09 April 2021

ЗМНР Исаки видео средба со амбасадорот на Бангладеш

08 April 2021

ЗМНР Исаки ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Република Индонезија во Република Северна Македонија, Иван Богананта

06 April 2021

Министерот Османи ги прими акредитивните новоименуваниот амбасадор на Аргентинската Република во Република Северна Македонија,

06 April 2021