Interviews

Foreign Minister Nikola Dimitrov meets with Péter Szijjártó, Minister of Foreign Affairs and Trade of Hungary

06 April 2020

Visit of Minister of Foreign Affairs and Trade of Hungary, Péter Szijjártó, to the Republic of North Macedonia

05 April 2020

Repatriation of citizens stranded abroad continues with another charter flight from Berlin and Bonn

02 April 2020

MFA Dimitrov: "The EU found the will, the energy and strength" to make the decision "during these trying times is a very important signal for us"

25 March 2020

FM Dimitrov: It is time to show European solidarity together! "Digital" visit of the State Minister for Europe of the Federal Republic of Germany Michael Roth to the Republic of North Macedonia

19 March 2020

FM Dimitrov: Spain is the 29th, final NATO member state to ratify our Accession Protocol, thus completing the ratification process for all Allies

17 March 2020

Info e Trupit Bashkërendues të MPJ-së për ndihmë dhe përkrahje të shtetasve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

15 March 2020

MPJ-ja ka formuar një trup bashkërendues për ndihmë dhe përkrahje të shtetasv të cilët ndodhen në pikëkalimet kufitare në shteteve të tjera dhe në aeroporte, për shkak të situatës së krijuar lidhur me virusin korona (COVID-19)

14 March 2020

Information regarding COVID—19 in Italy

08 March 2020

FM Dimitrov meets with the President of the National Council of the Austrian Parliament, Wolfgang Sobotka

05 March 2020