Latest news

Германија, Финска и Хонг Конг со нови Ковид протоколи

19 January 2022

Средба Османи – Генчовска: Новите мандати на двете влади нудат нова можност за засилување на динамиката на меѓусебните односи

18 January 2022

Соопштение

18 January 2022

Османи-Лирман: Германија останува стратешки партнер за нашите европски интеграции

17 January 2022

Соопштение

17 January 2022

ЗМНР Исаки се обрати на Павилјонот за жени во ЕКСПО 2020 Дубаи

13 January 2022

Османи на вонреден состанок на НАТО посветен на односите на Алијансата со Русија

10 January 2022

Соопштение

06 January 2022

Донација за заедницата на Хрвати во Република Северна Македонија

30 December 2021

ЗМНР на Република Северна Македонија, г-ѓа. Фатмире Исаки учествуваше на 44-тиот Состанок на Советот на министрите за надворешни работи на земјите-членки на Организацијата за црноморска економска соработка, одржан во видео формат на 17 декември 2021 година

22 December 2021