Интервјуа и говори

Интервјуа и говори на министерот

,,Условите се презреани, меѓутоа....“

Интервју дадено на Ставрос Ѕимас, „Катимерини“

Дата: 13.12.2015 година

Почитувани Екселенции,

Дами и господа,

 

Интервју на МНР Никола Попоски за „Радио Слободна Европа“

13 ноември 2015 година

Радио Слободна Европа

 

Интервју на МНР Никола Попоски за „Фактор“

13 ноември 2015 година

Разговараше: Горазд Чомовски

Интервју на МНР Никола Попоски за „Фигуело“

Ја фрламе емигрантската топка

01.09.2015 година

Интервју на МНР Никола Попоски за „Ле Поинт“

Македонија: Ја достигнавме бројката од 4000 мигранти дневно!

26.08.2015 година

Колумна на МНР на РМ Никола Попоски за весникот „Франкфуртер алгемајне цајтунг“

Што Грција може да стори за подобрување на својот углед?

07.07.2015 година

Интервју за неделник „Република“

Разговараше: Наум Стоилковски

Дата: 12.06.2015

  

Скопје, 16 јануари 2015 

 

 

Интервју на министерот за надворешни работи Никола Попоски, за "ФАКТОР"
разговараше Горазд Чомовски
Јануари 25, 2015

 

Конзуларни услуги