Интервјуа и говори

Интервјуа и говори на министерот

Интервју на МНР Никола Попоски за италијанската новинска агенција АНСА

Дата: 4 март 2016 година

Новинари:Рената Трајчевска и Франко Квинтано

 

Интервју на МНР Никола Попоски за „Си-Ен-Ен“

Дата: 3 март 2016 година

 Новинар: Мајкл Холмс

 

Интервју на МНР Никола Попоски за „Асошиејтед Прес“

Дата: 3 март 2016 година

Новинар: Константин Тесторидес

 

Интервју на МНР Никола Попоски за „Канал 4 Њуз“

Датум: 3 март 2016

Новинар: Кати Њуман

 

Интервју на МНР Никола Попоски за „Ханделсблат“

Дата: 1 март 2016 година

Новинар:  Ханс-Петер Зибенхар

 

Интервју на МНР Попоски за „Би-Би-Си“

Дата: 29.02.2016

Новинар: Маја Ростоуска

Интервју на МНР Никола Попоски за „Ди Пресе“

Дата: 25 февруари 2016 година

Новинар: Виланд Шнајдер

 

Колумна на МНР Никола Попоски за „Катимерини“

Дата: 21 февруари 2016

 

Интервју на МНР Никола Попоски за „Сверигес радио“

Дата:21.02.2016

 

Интервју на МНР Никола Попоски за „Волстрит Џурнал“

Дата: 05.02.2016 

 

 

Конзуларни услуги