14.10.2014
  • 14.10.2014-1
  • 14.10.2014-2
  • 14.10.2014-3
  • 14.20.2014-4
  • 14.10.2014-1
  • 14.10.2014-2
  • 14.10.2014-3
  • 14.20.2014-4

Средба на МНР Попоски со Сер Ендрју Барнс, претседавач на ИХРА- Меѓународна алијанса за сеќавање на Холокаустот

Конзуларни услуги