Соопштенија

Денеска, во Софија се одржа шеста средба на работните групи од Министерствата за надворешни работи на Република Македонија и Република Бугарија во врска со консултациите по Договорот за пријателство, добрососедство и соработка.

 

Двете работни групи во конструктивна атмосфера разменија мислења и ставови за насоките за натамошната заедничка работа. Договорено беше следната средба да се одржи во Република Македонија.

Конзуларни услуги