ЈУЖНА АМЕРИКА

 

Амбасади на Република Македонија во Јужна Америка
  • БРАЗИЛ
Brazil ФЕДЕРАТИВНА РЕПУБЛИКА БРАЗИЛ
Амбасада на Република Северна Македонија во Бразилија
Амбасадор, Ивица Боцевски
 

Embaixada da República da Macedônia em Brasília
SHIS QL 26 CJ 05 LT 15
Lago Sul – Brasília DF – CEP: 71.665-155
República Federativa do Brasil

CNPJ: 24.928.562/0001-68

T: 00 55 61 98276 1850

M: [email protected]

Дежурен број 
(само за итни ситуации вон работно време)

T:+ 55 61 98276 1850


 

 

Држави во Јужна Америка во кои Република Северна Македонија е претставена преку друга држава
  • АРГЕНТИНА
  • КУБА
Argentina АРГЕНТИНСКА РЕПУБЛИКА
ПОКРИЕНО ОД: Амбасада на Република Северна Македонија во Мадрид, КРАЛСТВО ШПАНИЈА
  локација на мапа >>
Cuba КУБА
ПОКРИЕНО ОД: Постојана мисија на Република Северна Македонија при ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ во Њујорк
  локација на мапа >>

 

Почесни Конзулати на Република Северна Македонија во Јужна Америка
  • БРАЗИЛ, Рио де Жанеиро
  • ПЕРУ, Лима
  • *
Brazil ФЕДЕРАТИВНА РЕПУБЛИКА БРАЗИЛ
Почесен конзулат на Република Северна Македонија со седиште во Рио де Жанеиро
г-ѓа Тања Јакимоска, Почесен конзул
дата на именување: 01.02.2011
Rua da Lapa, 65, apt.1203, Rio de Janeiro, RJ Federative Republic of Brazil T: 00 55 21 25095455
M: 00 55 21 76655439
M: [email protected]
Peru-novo РЕПУБЛИКА ПЕРУ
Почесен конзулат на Република Северна Македонија со седиште во Лима
г. Деан Атанасовски, Почесен конзул
дата на именување: 19.10.2010
Comandante Espinar 250, Of. 802 Lima 32 Republic of Peru T: (51 1) 566 2222
T: (51 1) 421 2515
M: (51 1) 991346789
М: [email protected]
W: www.consuladodemacedonia.org
* *
*
 
     

 

Конзуларни услуги