Северна Македонија во светот

Новоименуваната амбасадорка на Република Македонија во Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, Александра Миовска му ги предаде копиите од акредитивните писма на директорот на Протоколот во Foreign Office и вице-маршал на Дипломатскиот кор Нил Холанд.

41282528 1260419790774053 4162487243048484864 n

41396951 1260419687440730 6691304918248062976 n

Конзуларни услуги