Соопштенија

На вториот ден од Самитот за Западен Балкан во Лондон, МНР Никола Димитров, заедно со еврокомесарот Јоханес Хан, имаа воведно излагање во Чатам Хаус, Британскиот кралски институт за меѓународни односи, на панел дискусијата „По Берлинскиот процес - иднината на регионот во следната декада“.

Димитров Chatham House1

МНР Димитров на последниот ден од програмата на Самитот за Западен Балкан, и’ се придружува на делегацијата предводена од ПВРМ Заев.

Димитров Chatham House2

Димитров Chatham House3

Конзуларни услуги