Interviews and Speeches

Гостување на МНР Никола Димитров на 1ТВ во емисијата „Печат на неделата“
Дата: 20 мај 2018 година
Новинар: Сашо Ордановски

 

32956675 10156382424694850 6960638078247501824 n