24.05.2015
 • 2015.05.24-1
  На молебен во црковната базилика Сент Клименте во Рим
 • 2015.05.24-3
  На молебен во црковната базилика Сент Клименте во Рим
 • 2015.05.24-4
  Средба со поглаварот на Римокатоличката црква папата Франциск
 • 2015.05.24-6
  Традиционална манифестација „Македонија во чест на свети Кирил“
 • 2015.05.24-2
  На молебен во црковната базилика Сент Клименте во Рим
 • 2015.05.24-9
  Традиционална манифестација „Македонија во чест на свети Кирил“
 • 2015.05.24-7
  Традиционална манифестација „Македонија во чест на свети Кирил“
 • 2015.05.24-8
  Традиционална манифестација „Македонија во чест на свети Кирил“
 • 2015.05.24-5
  Традиционална манифестација „Македонија во чест на свети Кирил“
 • 2015.05.24-10
  Традиционална манифестација „Македонија во чест на свети Кирил“
 • 2015.05.24-1
 • 2015.05.24-3
 • 2015.05.24-4
 • 2015.05.24-6
 • 2015.05.24-2
 • 2015.05.24-9
 • 2015.05.24-7
 • 2015.05.24-8
 • 2015.05.24-5
 • 2015.05.24-10

Mанифестација по повод чествување на празникот Св. Кирил и Методиј во Рим и Ватикан

Конзуларни услуги