Царински водич

КОНЗУЛАРНИ УСЛУГИ

ЗА МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ

ЗА СТРАНСКИ ДРЖАВЈАНИ

Погледнете неколку корисни информации презентирани на веб страната на Царинската Управа на Република Македонија:

Конзуларни услуги