30.11.2014
 • 2014.11.30-1
 • 2014.11.30-3
 • 2014.11.30-2
 • 2014.11.30-5
 • 2014.11.30-4
 • 2014.11.30-7
 • 2014.11.30-6
 • 2014.11.30-1
 • 2014.11.30-3
 • 2014.11.30-2
 • 2014.11.30-5
 • 2014.11.30-4
 • 2014.11.30-7
 • 2014.11.30-6

Учество на МНР Попоски на 15-от Самит на Франкофонијата во Дакар,Сенегал

Конзуларни услуги