Home Africa

Министер Никола Попоски

  left1

ПРОФИЛ НА МИНИСТЕРОТ

ИНТЕРВЈУА и ГОВОРИ

Следете го министерот на:
facebook11 twitter11                      

Дипломатски дневник

Контакт Инфо

Адреса:

МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ
булевар “Филип Втори Македонски“ бр. 7
1000 Скопје
Република Македонија

Контакт:

Тел: +389 2 3115 266 Факс: +389 2 3115 790
Е-пошта:mailmnr@mfa.gov.mk
Е-пошта:vizencentar@mfa.gov.mk

Публикации

ДИЈАСПОРА

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за надворешни работи Никола Попоски, денес, во просториите на Министерството за надворешни работи се ...

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за надворешни работи Никола Попоски во Виена оствари средба со австрискиот министер за надворешни работи и ...

Заменик претседателот на Владата во Република Македонија и министер за надворешни работи Никола Попоски учествуваше на седница на Постојаниот совет на Организацијата за ...

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за надворешни работи Никола Попоски денеска оствари средба со претставници на парламентарната Комисија за ...

Интервју на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски за магазинот „Српска Економија“

Дата: март, 2017

Новинар: Милица Кривокапиќ, Митко Арнаудов

Заменик претседателот на Владата и министерот за надворешни работи на Република Македонија, г-дин Никола Попоски денес ги прими копиите од акредитивните писма од г-дин ...

Заменик претседателот на Владата и министер за надворешни работи на Република Македонија, Никола Попоски, го прими новоименуваниот вонредeн и ополномоштен амбасадор на ...

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за надворешни работи Никола Попоски, денеска оствари средба со Генералниот секретар на ОБСЕ, Ламберто ...

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за надворешни работи Никола Попоски оствари средба со специјалниот претставник за Југоисточна Европа, ...

Заменик претседателот на Владата на Република Македонија и министер за надворешни работи Никола Попоски, денеска оствари средба со шефот на делегацијата на Меѓународната ...

Обраќање на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски пред студенти по безбедност од Скопје, Белград и Загреб
Средба Попоски – Курц во Виена
Учество на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена
Средба на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски со делегација од германскиот Бундестаг
 Интервју на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски за магазинот „Српска Економија“
Средба на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски со новоименуваниот амбасадор на Аргентинската Република, г-дин Алберто Алфредо Мануел Труеба
Средба на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски со новоименуваниот амбасадор на Република Молдавија во Република Македонија со седиште во Софија, г-дин Штефан Горда
Средба Попоски - Заниер
Средба Попоски – Хелбах
Средба на ЗПВРМ и МНР Никола Попоски со Шефот на Делегацијата на Меѓународната алијанса за сеќавање на Холокаустот, амбасадорот Јан Дебоут

ДИПЛОМАТСКИ И КОНЗУЛАРНИ ПРЕТСТАВНИШТВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО АФРИКА

  • ЕГИПЕТ
  • МАРОКО
  • НИГЕРИЈА
Egypt АРАПСКАТА РЕПУБЛИКА ЕГИПЕТ
Амбасада на Република Македонија во Каиро
Амбасадор, г-дин Велибор Топаловски
Road Al Nahda 41, 3/402, Maadi, Cairo
T: ++ 202 27 508 501
F: ++ 202 27 508 502
M: cairo@mfa.gov.mk
локација на мапа >>   веб страна >>
Morocco КРАЛСТВО МАРОКО
ПОКРИЕНО ОД: Амбасада на Република Македонија во Париз, ФРАНЦУСКА РЕПУБЛИКА
  локација на мапа >>
Nigeria НИГЕРИЈА
ПОКРИЕНО ОД: Амбасада на Република Македонија во Будимпешта, УНГАРИЈА
  локација на мапа >>

Конзуларни услуги