Мапа на претставништва

ТУРЦИЈА

Turkey
Амбасада на Република Македонија во Анкара
Ги покрива: Саудиска Арабија, Исламска Република Иран, Киргиска Република, Азербејџанска Република и Република Узбекистан
Амбасадор, г-дин Горан Тасковски
Адреса:
Karaca sokak 24/5-6 Gaziosmanpasha Ankara
T: ++ 903 12 439 92 04
T: ++ 903 12 439 92 08
F: ++ 903 12 439 92 06
ankara@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги