Мапа на претставништва

ШВЕДСКА

Sweden Амбасада на Република Македонија во Стокхолм
Ја покрива: Република Финска
Амбасадор, г-ѓа Александра Наќева-Ружин
Адреса:
Riddargatan 35, 100 55 Stockholm
T: ++ 46 8 661 18 30
T: ++ 46 8 667 21 45 (конзуларно одделение)
F: ++ 46 8 661 03 25
stockholm@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги