Мапа на претставништва

ИТАЛИЈА

Italy Амбасада на Република Македонија во Рим
Го покрива и Суверен Воен Ред на Малта
Амбасадор, г-дин Оливер Шамбевски
Адреса:
Via Bruxelles 73/75, 00198 Rome
T: ++ 39 06 8424 1109
T: ++ 39 06 8411 470
T: ++ 39 06 8424 1132
T: ++ 39 06 8419 868 Конз. одд.
F: ++ 39 06 8424 1131
rome@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги