Мапа на претставништва

УНГАРИЈА

Hungary Амбасада на Република Македонија во Будимпешта
Ги покрива и Нигерија и Казакстан
Амбасадор,
Адреса:
Andrassy ut 130 1, em 1-2, 1062 Budapest
T: ++ 36 1 33 60 510
F: ++ 36 1 33 60 511
budapest@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги