Мапа на претставништва

ФРАНЦИЈА

France Амбасада на Република Македонија во Париз
Ги покрива Португалија и Кралството Мароко
Амбасадор, г-дин Агрон Буџаку
Адреса:
5, rue de la Faisanderie, 75116 Paris
T: ++ 331 45 771050
T: ++ 331 45 778577
T: ++ 331 45 771073
F: ++ 331 45 771484
paris@mfa.gov.mk
  веб страна >>

Конзуларни услуги