Мапа на претставништва

ГЕРМАНИЈА

Albania Амбасада на Република Македонија во Берлин
Амбасадор, г-дин Сашо Марковски
Koenigsallee 2-4, 14193 Berlin
T: ++ 49 30 890 69 522
T: ++ 49 30 895 41 194
F: ++ 49 30 890 69 525
berlin@mfa.gov.mk
веб страна

Конзуларни услуги