Дома
 • Organize yout trip right here! General info on Macedonia, Macedonian lakes and cities, cultural and archeological heritage, accommodation, eco-tourism as well as the ever so interesting "Did You Know" section, covering little known unique information about our beautiful country.

  Read More
  exploringmacedonia2
 • Doing Business in Macedonia Macedonia's trade policy deals with facilitating exports and imports to Macedonia and from other countries. The focus is on creating favorable conditions for Macedonian and foreign investors. 

  Read More
  invest
 • Explore Macedonia Explore Macedonia's ancient history and modern culture.
  Discover more about cultural life in Macedonia and of Macedonians abroad. 


  Read More
  timelessjpg
МНР Попоски ја прими Хелена Стадерт, aмбасадор на Австралија за Македонија

МНР Попоски ја прими Хелена Стадерт, aмбасадор на Австралија за Македонија

Денеска (27. јануари 2012 година), министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола...

University for information science & technology

University for information science & technology

UIST as a rather young state university in the Republic of Macedonia is very eager on contributing...

Огромен успех на донаторската акција во Австралија за поплавите во Македонија

Огромен успех на донаторската акција во Австралија за поплавите во Македонија

Донаторската акција во организација на Амбасадата на РМ во Канбера и Генералниот конзулат во...

 • МНР Попоски ја прими Хелена Стадерт, aмбасадор на Австралија за Македонија

  МНР Попоски ја прими Хелена Стадерт, aмбасадор на Австралија за Македонија

 • University for information science & technology

  University for information science & technology

 • Огромен успех на донаторската акција во Австралија за поплавите во Македонија

  Огромен успех на донаторската акција во Австралија за поплавите во Македонија

 • ЈАВЕН ПОВИК за распишување на Предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Македонија

  ЈАВЕН ПОВИК за распишување на Предвремените избори за пратеници во Собранието на Република...

 • ЈАВЕН ПОВИК за пријавување на граѓани чии што записи во Избирачкиот список по извршените вкрстени и теренски проверки се спорни записи

  ЈАВЕН ПОВИК за пријавување на граѓани чии што записи во Избирачкиот список по извршените вкрстени...

Вести од МНР

Вести од Влада на РМ

Контакт

25 Cobbadah street,
O’Malley 2606 ACT
Телефон: ++ 612 6282 6220
Факс: ++ 612 6282 6229
E-пошта:
Е-пошта:

S5 Box

Register